Arttout

Arttout

DAGDROMEN SESSIES
Composing music with
Dreams workshop & Performance + Dinnerkafe

Te vaak negeren wij dromen – alsof we tijdens de dag wissen wat er met ons gebeurt tijdens de droom. Waarom moet het voorbij zijn als we wakker worden?

Je bent uitgenodigd voor een dagje waarop het belangrijkste de dromen zijn. Wij zullen ze ontdekken door muziek en met jouw hulp. Als je een dromer bent, 's-nachts of overdag, dan dit is jouw plek!

Zaterdag 13 juni 2015
14:00-17:00 Workshop DAGDROMEN & muziekinteracties 25 €
18:30: Dinner: vooraf inschrijven! 10 € food & drinks
20:00: ligconcert free donation

Labyrinthe des songes Duo
Cornelia Zambila & Jackie Janssens
in samenwerking met
Art Tout Centrum

Dagdroom

DAGDROMEN SESSIES

Workshop & Uitvoering over dromen, herinneringen, mediteren

MUZIEK COMPONEREN (met) DROMEN workshop
Geleid door Cornelia Zambila.
Live uitgevoerd door Labyrinthe des Songes
90 mins. Max. Deelnemers: 12/sessie

Hoe kunnen we onze droomervaringen gebruiken om meer verbonden te zijn met onze innerlijke werkelijkheid en met de wereld rondom ons?

Tijdens deze workshop gebruiken we geluid om bruggen te slaan tussen dromen en realiteit, en de Rode Draad is Het GELUID. We keren terug in de tijd om onze openstaande emotionele toestanden te ontdekken, alternatieven te verkennen en door dromen verstoorde herinneringen te analyseren. Daarna gaan we dat creatief toepassen in de muziek.

Samen leren we hoe we emoties en tekens uit onze dromen en herinneringen kunnen gebruiken om het in creatieve energie om te zetten. Deze sessie combineert meditatie, muzikale uitvoering, verhalen en oefeningen voor creativiteit binnen een workshop. Je hoeft geen instrument te spelen of jezelf een creatieve persoon te vinden. Als je een dromer bent, 's'-nachts of overdag, dan is dit perfecte voor jou!

SPECIAAL voor het CONCERT: muzikaal materiaal dat tijdens de sessie tot stand is gekomen, wordt in improvisaties tijdens de uitvoering “Mijn andere leven: het Vakwoordenboek van de Dromen” gebruikt.

MEDITATIE UITVOERING:
Mijn andere leven: het Vakwoordenboek van de Dromen

Hoe weten we eigenlijk of we wakker zijn? Of dromen we nog? Door het ontwaken ontstaat het enige verschil. Anders zouden wij onze droomwereld net zoveel krediet geven als onze “echte” wereld. Deze uitvoering is gebaseerd op geïmproviseerd muzikaal materiaal uit de workshop “COMPONEREN met DROMEN”. Emoties en herinneringen die zijn getriggerd door de (dag)dromen van het publiek zullen samenkomen met elementen uit het eigen droomleven van de muzikanten – om zo een Vakwoordenboek van de Dromen uit geluid te creëren.

“Sos mi cable a tierra” ... “ Te-ai trezit?” ... “Where you are today I don't know” ... zijn maar een paar van de elementen uit dit woordenboek dat wij zullen beluisteren, georkestreerd voor: viool, stem, didgeridoo, fujara...

Tarieven:

Workshop: 25 euros
Concert: als je wilt - donatie (vrij voor deelnamers van de workshop)
Dinner: 10 euro - incl. drankjes!!!

mailto: info@arttout.be